All fields are required.

Close Appointment form

Despre Noi

Suntem o echipa de profesionisti cu o indelungata experienta in sistemul financiar-bancar din Romania. Cunoasterea aprofundata atat a produselor cat si a procesului de creditare, sustin efortul nostru permanent de a veni in intampinarea clientilor cu cele mai bune solutii de finantare.

Avem incheiate parteneriate cu cele mai importante institutii financiare din Romania si dispunem de resursele necesare sustinerii unui numar mare de dosare de creditare. Pe langa institutiile bancare am incheiat parteneriate si cu institutii financiare nebancare de prestigiu pentru a putea oferi alternativ si solutii mai flexibile de creditare.

Stim ca procesul de contractare a unui credit este unul anevoios si de durata, iar timpul este o resursa foarte importanta de care cei mai multi dintre noi nu dispun. Tocmai de aceea oferim servicii de consultanta integrate care necesita o implicare redusa din partea clientilor. Timpul dumneavoastra costa iar serviciile oferite de noi sunt absolut gratuite, deci in final ambele parti castiga.

MISIUNE
Misiunea noastra este aceea de a oferi solutii de creditare rapide, viabile si eficiente clientilor nostri, in vederea atingerii obiectivelor propuse.

VALORI
Valorile companiei noastre sunt:

  • Increderea reciproca si transparenta
  • Eficienta serviciilor prestate
  • Integritatea si dezvoltarea continua a echipei noastre
  • Angajamentul fata de clientii si partenerii nostri

OBIECTIVE
Principalul nostru obiectiv este obtinerea unui nivel inalt de satisfactie din partea fiecarui client in parte.

VIZIUNE
Viziunea noastra este aceea de a deveni prima alegere a celor care doresc sa contracteze un credit din piata financiara locala.