All fields are required.

Close Appointment form

Termeni legali

 

1) SCOPUL INFORMATIILOR

Informatiile prezentate si accesate pe acest site (“www.yescredit.ro“), sunt furnizate de catre Smart Express Finance S.R.L. in calitate de proprietar al Site-ului (“www.yescredit.ro”) pentru a furniza utilizatorilor informatii de interes general. Informatiile furnizate nu au valoare de consultanta profesionala si nu inlocuiesc serviciile de consultanta in afaceri, sau alte servicii profesionale. In cazul in care sunteti interesati de astfel de servicii, va recomandam sa contactati un consultant Smart Express Finance.

Smart Express Finance isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau Site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila iar utilizatorii sunt prezumati ca au luat cunostinta si se obliga sa respecte termenii si conditiile modificati, de la data postarii acestora pe Site.

 

2) DECLINAREA RESPONSABILITATII

In nicio imprejurare Smart Express Finance nu raspunde pentru nicio paguba (directa sau indirecta) adusa dvs. sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui Site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde – de catre dvs. sau alta persoana – sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari. Datorita naturii proceselor de comunicare electronica, Smart Express Finance nu garanteaza si nu da asigurari ca Site-ul nu va avea intreruperi, intarzieri, erori, omisiuni sau virusi. In consecinta, informatiile sunt furnizate fara garantii, exprese sau implicite, inclusiv dar fara a se limita la acuratetea, actualitatea si/sau integralitatea informatiilor furnizate.

Smart Express Finance si partenerii, directorii, mandantii, reprezentantii sau salariatii Smart Express Finance nu vor fi in nicio situatie raspunzatori pentru niciun prejudiciu direct, indirect, incidental, special, punitiv, rezultant sau pentru alte prejudicii de orice natura (inclusiv, dar in mod nelimitativ, nu isi asuma nicio raspundere pentru pierderea folosintei, a datelor sau profiturilor), indiferent de forma actiunii respective, inclusiv dar fara a se limita la actiuni contractuale, neglijenta sau acte delictuale decurgand din sau in legatura cu Site-ul, orice continut aflat pe Site sau accesat prin utilizarea Site-ului, sau din copierea, afisarea sau alta utilizare necomerciala a acestuia.

 

3) WEBSITE-URI EXTERNE

Informatiile publicate pe acest Site fac uneori trimitere la website-uri externe. Aceste linkuri la alte website-uri sunt oferite ca o facilitate pentru utilizatorii nostri si cu scop strict informativ. Smart Express Finance nu controleaza si nu este responsabil pentru nici unul dintre aceste website-uri sau pentru continutul acestora si nici nu poate garanta in nici un fel ca aceste linkuri nu se vor schimba in timp. In vederea protejarii reputatiei si marcilor comerciale, Smart Express Finance isi rezerva dreptul de a solicita eliminarea oricarui link cu website-ul propriu.

 

4) COPYRIGHT SI UTILIZAREA CONTINUTULUI

Avand in vedere ca orice continut aflat pe Site este protejat de drepturi de autor si alte drepturi de proprietate, orice utilizare neautorizata a oricaror materiale/date cu caracter personal/informatii de orice natura aflate pe Site poate incalca dreptul de autor, marca comerciala, legislatia privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sau alte legi. In cazul in care un utilizator descarca materiale aflate pe Site pentru uzul sau personal sau in scopul unei utilizari necomerciale, utilizatorul trebuie sa pastreze toate instiintarile referitoare la dreptul de autor, marca comerciala si alte texte similare aflate pe materialele originale sau orice copii ale acestor materiale. Materialele aflate pe Site nu pot fi modificate, reproduse, afisate in mod public, distribuite sau folosite in scopuri publice sau comerciale fara permisiunea scrisa explicita din partea autorului textului sau materialului (inclusiv linkuri catre website-uri externe). Smart Express Finance nu isi asuma nici un risc, responsabilitate sau obligatie in cazul in care un utilizator nu obtine o asemenea permisiune scrisa explicita dupa cum a fost mentionata de catre Smart Express Finance. Descarcarea sau copierea prin orice metode a materialelor de pe Site nu transfera catre persoana in caulicenta programelor de software sau drepturile asupra materialelor de pe Site. Smart Express Finance si logo-ul Smart Express Finance sunt marci comerciale inregistrate ale Smart Express Finance. Utilizarea neautorizata a acestor marci va fi pedepsita conform legii.

Smart Express Finance isi rezerva dreptul de a modifica, inlocui si/sau sterge orice continut aflat pe Site si poate restrictiona accesul sau suspenda distribuirea acestui Site in orice moment si la propria sa discretie, fara vreo notificare prealabila. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a Site-ului in mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui Site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari.

 

5) LEGISLATIE APLICABILA SI REGLEMENTARI

Accesul utilizatorilor si folosinta de catre acestia a prezentului Site sunt guvernate de legislatia romana aplicabila. Orice plangere sau disputa determinata sau legata de utilizarea acestui Site, a continutului sau sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de asemenea de catre legislatia romana in vigoare.